Nieuw! Vanaf september introduceren we met trots onze prinsessenfeesten bij Wat Trakteer Jij! Maak van jouw kinderfeestje een betoverende ervaring met onze prachtige prinsessen. Vanaf nu kun je jouw feestje nog specialer maken met de aanwezigheid van jouw favoriete prinses.  Wees de eerste om te genieten van deze magische toevoeging aan onze diensten.

Welkom bij betoverende prinsessenfeesten!

Prinses inhuren voor kinderfeestjes

Wil je een onvergetelijk feestje organiseren voor jouw kind? Bij ons kun je prinsessen inhuren om het kinderfeestje magisch en betoverend te maken! Met diverse karakters, zoals Elsa, Rapunzel en Belle, brengen wij een wereld van sprookjes en fantasie tot leven.

Waarom een prinses inhuren voor jouw kinderfeestje?

Onze prinsessen zorgen voor een unieke ervaring waarbij de kinderen volledig worden geëntertaind. We bieden verschillende opties om het feestje helemaal naar wens samen te stellen:

  • Warm welkom en cadeautje: Onze prinses begint het feestje met een warm welkom en een persoonlijke felicitatie voor de jarige. Daarna overhandigt ze een speciaal cadeautje om het feest extra bijzonder te maken.
  • Schminken en prinsessen make-up: De kinderen kunnen zich laten betoveren door onze prinses met prachtige schmink en prinsessen make-up. Ze worden omgetoverd tot ware prinsessen!
  • Glitter tattoo: Voor een extra sprankelende touch kunnen de kinderen kiezen voor een mooie glitter tattoo. Ze kunnen zelf een ontwerp uitkiezen en onze prinses brengt het met glitters aan.
  • Dansen en zingen: Onze prinses neemt de kinderen mee in een sprookjesdans waar iedereen aan kan deelnemen. Het wordt een feest vol vrolijkheid en plezier!
  • Voorlezen en taartmoment: De prinses leest een betoverend verhaal voor aan de jarige en haar vriendjes en vriendinnetjes. Daarna is het tijd om samen de taart aan te snijden en te genieten van een heerlijk feestelijk moment.
  • Foto momentje: We sluiten het feestje af met een speciaal foto momentje waarbij de kinderen met de prinses op de foto kunnen. Een mooie herinnering om mee naar huis te nemen!

Boek jouw droomprinsesfeestje

Bij Betoverende Prinsessenfeesten staat veiligheid en professionaliteit voorop. Onze prinsessen zijn getraind in kinderentertainment en zorgen ervoor dat het feestje soepel verloopt, met oog voor detail en de wensen van de jarige en haar vriendjes.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw droomprinsesfeestje te bespreken en te boeken. Samen creëren we een betoverende ervaring waar jouw kind nog lang met plezier aan terug zal denken!

Winkelwagen