Nieuw! Vanaf september bieden we bij Wat Trakteer Jij de mogelijkheid om betoverende prinsessen te boeken voor evenementen. Voeg een vleugje magie toe aan jouw braderie, kermis, jaarmarkt, kerstmarkt en meer! Onze prachtige prinsessen zoals Elsa en Rapunzel zullen jouw evenement naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Welkom bij Betoverende Prinsessen op Evenementen!

Wil je jouw evenement echt magisch maken? Huur dan onze prinsessen in om een vleugje betovering toe te voegen! Of het nu gaat om een braderie, kermis, jaarmarkt, kerstmarkt of een ander speciaal evenement, onze prinsessen zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Een evenement vol magie

Met diverse karakters, zoals Elsa en Rapunzel, brengen wij de wereld van sprookjes en fantasie tot leven op jouw evenement. Een ontmoeting met een prinses is een unieke ervaring die de bezoekers niet snel zullen vergeten.

Wat kun je verwachten bij het inhuren van onze prinsessen voor jouw evenement?

  • Prachtige kostuums en uitstraling: Onze prinsessen verschijnen in adembenemende kostuums die tot in de kleinste details zijn afgewerkt. Ze zien eruit alsof ze rechtstreeks uit het sprookjesboek zijn gestapt!
  • Meet & Greet: Bezoekers krijgen de kans om persoonlijk kennis te maken met de prinses van hun keuze. Ze kunnen met haar praten, knuffelen, en zelfs op de foto gaan. Dit creëert een onvergetelijk moment vol verwondering en blijdschap.
  • Interactieve activiteiten: Onze prinsessen zijn niet alleen betoverend mooi, maar ook getalenteerd in het entertainen van jong en oud. Ze kunnen bijvoorbeeld verhalen vertellen, zingen, dansen, en ondernemen diverse activiteiten met de kinderen. Deze interactieve activiteiten brengen een extra dosis magie naar jouw evenement.
  • Sfeerversterking: De aanwezigheid van onze prinsessen voegt een speciale sfeer toe aan jouw evenement. Ze trekken de aandacht van het publiek, creëren een magische ambiance en maken het plaatje compleet. Of het nu gaat om een kerstmarkt, braderie of kermis, onze prinsessen maken van jouw evenement een echt sprookje!

Een Prinsessenfeest op elke locatie

Bij Betoverende Prinsessen op Evenementen staan professionaliteit en kwaliteit voorop. Onze prinsessen zijn getraind in kinderentertainment en hebben ervaring in het optreden op verschillende evenementen. Ze zorgen voor een vlekkeloze en betoverende ervaring voor zowel de bezoekers als de organisatoren.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor het inhuren van onze prinsessen op jouw evenement te bespreken. Samen maken we van jouw evenement een betoverende en onvergetelijke belevenis voor iedereen!

Winkelwagen