Gezonde traktaties

Welkom op onze pagina over gezonde traktaties voor kinderen van 1 tot 4 jaar!

We weten dat het vinden van een gezonde traktatie die voldoet aan de regels van de kinderopvang en die kinderen lekker vinden, een uitdaging kan zijn. Daarom willen wij van Wat trakteer jij je graag helpen bij het vinden van de perfecte traktatie. Onze gezonde traktaties zijn speciaal ontworpen voor kinderen in deze leeftijdsgroep en zijn een leuke manier om te trakteren op school of een gebaar te maken naar zijn of haar vriendjes op de kinderopvang.

Hoe zien onze gezonde traktaties eruit?

Onze gezonde traktaties zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suikers. We hebben ook rekening gehouden met eventuele allergieën of dieetbeperkingen van de kinderen in de groep, dus je kunt er zeker van zijn dat alle kinderen onze traktaties kunnen eten.

Bekijk ook onze klant en klare traktaties!

Bij Wat trakteer jij hebben ook diverse kant-en-klare traktatie voor je beschikbaar. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s, zoals piraten of Frozen, en je kunt zelf bepalen welk cadeautje erin zit, welke snoepjes erbij mogen en wat er op de sticker komt te staan. Kies je voor de rozijntjes dan heb je een verantwoorde keuze gemaakt.

Onze gezonde traktaties zijn een perfecte manier om kinderen te helpen bij het ontwikkelen van gezonde eetgewoonten van jongs af aan. Bestellen is gemakkelijk en je bestelling wordt verzonden binnen 1 a 2 werkdagen.

gezonde traktatie piraten
gezonde traktatie frozen

We helpen je graag!

Twijfel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze producten of als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van je bestelling. Wij zijn altijd bereid om helpen bij het vinden van de perfecte gezonde traktatie voor jouw kind.

Bedankt voor je bezoek en we zien je bestelling graag tegemoet!

Winkelwagen