Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden
Op alle bestellingen van Wat trakteer jij zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Zodra de bestelling is voltooit ga je ook akkoord met de algemene voorwaarden.

Prijzen
De prijzen zijn in euro’s, inclusief btw en exclusief verzendkosten.

Kwaliteit
Alle traktaties van Wat trakteer jij worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen de traktaties mogelijk iets afwijken van het voorbeeld. Denk hierbij aan het inpakpapier/ foliezakjes, lintjes of stickers.

Bestelling
Als een bestelling geplaats is ontvang je hiervan een bevestiging in het opgegeven mail adres.
Mocht je geen bevestiging ontvangen check dan eerst je spam box en neem indien nodig contact op met Wat trakteer jij om er zeker van te zijn dat we jouw bestelling in goede orde hebben ontvangen.

Betaling en betalingstermijn
Het totaalbedrag van de bestelling, inclusief verzendkosten dient vooraf betaald te worden aan Wat trakteer jij. Het is niet mogelijk om achteraf te betalen. De bestelling wordt pas gemaakt en verzonden zodra de betaling binnen is.

Bestellen en leveren
Zodra jouw bestelling is geplaatst gaat Wat trakteer jij aan de slag met het inpakken van de traktaties. Wat trakteer jij streeft naar een snelle en goede levering van de bestelling. De levertijd is gemiddeld 1 a 2 werkdagen. De genoemde levertijd is een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Zodra jouw pakketje is verzonden ontvang je een track en trace code waarmee je het pakketje kunt volgen.

Aansprakelijkheid
Wat trakteer jij kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertraagde leveringen d.m.v. een foutief of onvolledig adres. Mocht je toch een fout hebben gemaakt bij het invoeren van jouw gegevens neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Zodra de bestelling is aangeboden bij de vervoersmaatschappij kan Wat trakteer jij niet aansprakelijk worden gesteld voor een vertraging of voor het kwijt raken van de bestelling. Ook voor eventuele schade die ontstaan zijn tijdens of na de verzending kan Wat trakteer jij niet aansprakelijk worden gesteld.

Tevens kan Wat trakteer jij niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door de geleverde artikelen. De klant dient zelf de geschiktheid van de bestelde artikelen te beoordelen voor de desbetreffende doelgroep.

Herroeping
Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

​Versie: 1.0, 19-10-2021

Winkelwagen